Design tijdschrift
Design tijdschrift
Houten Spel

BlindBox

Houten Spel BlindBox is een houten spel dat puzzels combineert met geheugenspellen en het gevoel zoals horen en aanraken versterkt. Het is een turn-based game voor twee spelers. De speler die zijn / haar eigen knikkers verzamelt voordat de andere speler wint. Horizontale laden worden door spelers verplaatst om de gaten in het midden ervan uit te lijnen om verticale paden te creƫren zodat knikkers naar beneden kunnen vallen. knikkers gaan naar.

Naam van het project : BlindBox, Naam van de ontwerper : Ufuk Bircan Ɩzkan, Naam van de cliĆ«nt : Ufuk Bircan Ɩzkan.

BlindBox Houten Spel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.