Design tijdschrift
Design tijdschrift
Islamitische Identiteitsbranding

Islamic Identity

Islamitische Identiteitsbranding Het concept van het brandingproject om de hybride van islamitische traditionele versieringen en hedendaags design te benadrukken. Omdat de klant gehecht was aan traditionele waarden en toch geïnteresseerd was in hedendaags design. Daarom was het project gebaseerd op twee basisvormen; de cirkel en het vierkant. Deze vormen werden gebruikt om het contrast tussen traditionele islamitische patronen en hedendaags design te benadrukken. Elke eenheid in het patroon is één keer gebruikt om de identiteit een verfijnde manifestatie te geven. De zilveren kleur werd gebruikt om de eigentijdse look te benadrukken.

Naam van het project : Islamic Identity, Naam van de ontwerper : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Naam van de cliënt : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamitische Identiteitsbranding

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.