Design tijdschrift
Design tijdschrift
Islamitische Identiteitsbranding

Islamic Identity

Islamitische Identiteitsbranding Het concept van het brandingproject om de hybride van islamitische traditionele versieringen en hedendaags design te benadrukken. Omdat de klant gehecht was aan traditionele waarden en toch geïnteresseerd was in hedendaags design. Daarom was het project gebaseerd op twee basisvormen; de cirkel en het vierkant. Deze vormen werden gebruikt om het contrast tussen traditionele islamitische patronen en hedendaags design te benadrukken. Elke eenheid in het patroon is één keer gebruikt om de identiteit een verfijnde manifestatie te geven. De zilveren kleur werd gebruikt om de eigentijdse look te benadrukken.

Naam van het project : Islamic Identity, Naam van de ontwerper : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Naam van de cliënt : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamitische Identiteitsbranding

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.