Design tijdschrift
Design tijdschrift
Neoklassieke Woning Hergebruikt

Neoclassic Wellness

Neoklassieke Woning Hergebruikt Een neoklassieke residentie gerenoveerd om wellness en spa te huisvesten. Rekening houdend met de uitgebreide gipsdecoraties, antieke eikenhouten vloeren en natuurlijk daglicht, was het ontwerpvoorstel om materialen te introduceren die de onderscheidende lijn tussen oud en nieuw trekken. De toepassing van lavaplaster op vloeren en muren, gelamineerde formica's, glas- en kwartsmozaĆÆeken domineren het interieur terwijl het kleurenpalet de klassieke identiteit herdefinieert. Warme aardetinten voegen het patina van de oudheid toe, terwijl de kracht van zwart in metalen elementen een dynamisch element toevoegt aan de uitgestraalde romantiek van neoklassiek.

Naam van het project : Neoclassic Wellness, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliƫnt : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklassieke Woning Hergebruikt

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.