Design tijdschrift
Design tijdschrift
Neoklassieke Woning Hergebruikt

Neoclassic Wellness

Neoklassieke Woning Hergebruikt Een neoklassieke residentie gerenoveerd om wellness en spa te huisvesten. Rekening houdend met de uitgebreide gipsdecoraties, antieke eikenhouten vloeren en natuurlijk daglicht, was het ontwerpvoorstel om materialen te introduceren die de onderscheidende lijn tussen oud en nieuw trekken. De toepassing van lavaplaster op vloeren en muren, gelamineerde formica's, glas- en kwartsmozaïeken domineren het interieur terwijl het kleurenpalet de klassieke identiteit herdefinieert. Warme aardetinten voegen het patina van de oudheid toe, terwijl de kracht van zwart in metalen elementen een dynamisch element toevoegt aan de uitgestraalde romantiek van neoklassiek.

Naam van het project : Neoclassic Wellness, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliënt : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Neoklassieke Woning Hergebruikt

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.