Design tijdschrift
Design tijdschrift
Slimme Geurverspreider

Theunique

Slimme Geurverspreider Agarwood is zeldzaam en duur. Het aroma kan alleen worden verkregen door verbranding of extractie, binnenshuis gebruikt en door weinig gebruikers geboden. Om deze beperkingen te doorbreken, zijn er na 3 jaar inspanningen met meer dan 60 ontwerpen, 10 prototypes en 200 experimenten een slimme geurverspreider en natuurlijke, handgemaakte agarwood-tabletten gemaakt. Het demonstreert een nieuw mogelijk bedrijfsmodel en gebruikt context voor de agarhoutindustrie. Gebruikers kunnen eenvoudig een diffusor in een auto plaatsen, de tijd, de dichtheid en de variëteit aan aroma gemakkelijk aanpassen en genieten van de meeslepende aromatherapie, waar ze ook gaan en wanneer ze rijden.

Automatische Sapcentrifuge

Toromac

Automatische Sapcentrifuge De Toromac is speciaal ontworpen met zijn krachtige uitstraling om een nieuwe manier te bieden om vers geperst sinaasappelsap te consumeren. Gemaakt voor maximale sapextractie, is het voor restaurants, cafetaria's en supermarkten en het premium ontwerp zorgt voor een vriendelijke ervaring met smaak, gezondheid en hygiëne. Het heeft een innovatief systeem dat het fruit verticaal snijdt en de helften perst door middel van rotatiedruk. Dit betekent dat maximale prestaties worden bereikt zonder de schaal in te drukken of aan te raken.

Transformatieve Band

T Razr

Transformatieve Band In de nabije toekomst staat de explosieve ontwikkeling van elektrisch vervoer voor de deur. Als fabrikant van auto-onderdelen blijft Maxxis nadenken hoe het een haalbaar slim systeem kan ontwerpen dat kan deelnemen aan deze trend en zelfs kan helpen versnellen. T Razr is een slimme band die is ontwikkeld voor de behoefte. De ingebouwde sensoren detecteren actief verschillende rijomstandigheden en geven actieve signalen om de band te transformeren. De vergrote loopvlakken rekken uit en veranderen het contactoppervlak in reactie op het signaal, waardoor de tractieprestaties worden verbeterd.

Luxe Hybride Piano

Exxeo

Luxe Hybride Piano EXXEO is een elegante hybride piano voor moderne ruimtes. Zijn unieke vorm belichaamt de driedimensionale versmelting van geluidsgolven. Klanten kunnen hun piano volledig personaliseren om in harmonie te zijn met de omgeving als decoratief kunstwerk. Deze high-tech piano is gemaakt van exotische materialen zoals koolstofvezel, premium autoleer en luchtvaartkwaliteit aluminium. Geavanceerd soundboard-luidsprekersysteem; bootst het brede dynamische bereik van de Grand piano's na door het 200 watt geluidssysteem met 9 luidsprekers. Dankzij de speciale ingebouwde batterij kan de piano tot 20 uur presteren na één keer opladen.

Hospitality Complex

Serenity Suites

Hospitality Complex Serenity Suites liggen in de nederzetting Nikiti, Sithonia in Chalkidiki, Griekenland. Het complex bestaat uit drie units met twintig suites en een zwembad. De gebouweenheden markeren een diepe vorm van de ruimtelijke horizon en bieden tegelijkertijd een optimaal uitzicht op zee. Het zwembad vormt de kern tussen accommodatie en openbare voorzieningen. Het horecacomplex vormt een herkenningspunt in de omgeving, als extraverte schil met innerlijke kwaliteiten.

Uv-Sterilisator

Sun Waves

Uv-Sterilisator SunWaves is een sterilisator die in slechts 8 seconden ziektekiemen, schimmels, bacteriën en virussen verwijdert. Ontworpen om de bacteriële lading op oppervlakken zoals koffiekopjes of -schotels af te breken. SunWaves is uitgevonden met de benarde situatie van het COVID-19-jaar in gedachten, om u te helpen veilig te genieten van een gebaar zoals thee drinken in het café. Het kan zowel in de professionele als thuisomgeving worden gebruikt, omdat het met een eenvoudig gebaar in zeer korte tijd steriliseert door een UV-C-lamp die een lange levensduur en minimaal onderhoud heeft, en ook helpt het wegwerpmateriaal te verminderen.