Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel

Yu Zuo

Hotel Dit hotel bevindt zich binnen de muren van de Dai-tempel, onderaan de berg Tai. Het doel van de ontwerpers was om het ontwerp van het hotel te transformeren om de gasten een rustige en comfortabele accommodatie te bieden, en tegelijkertijd de gasten de unieke geschiedenis en cultuur van deze stad te laten ervaren. Door eenvoudige materialen, lichte tinten, zachte verlichting en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken te gebruiken, geeft de ruimte een gevoel van zowel geschiedenis als hedendaags weer.

Simulator Voor Heftruckbestuurder

Forklift simulator

Simulator Voor Heftruckbestuurder Een simulator voor heftruckbestuurder van Sheremetyevo-Cargo is een speciale machine die is ontworpen voor het opleiden van heftruckchauffeurs en het controleren van kwalificaties. Het vertegenwoordigt een cabine met een bedieningssysteem, zitplaats en een opvouwbaar panoramisch scherm. Het materiaal van het hoofdsimulatorlichaam is metaal; ook zijn er plastic elementen en ergonomische onlays gemaakt van integraal polyurethaanschuim.

Tentoonstelling

City Details

Tentoonstelling De showcase van ontwerpoplossingen voor hardscape-elementen City Details werd gehouden van 3 oktober tot 5 oktober 2019 in Moskou. Geavanceerde concepten van hardscape-elementen, sport- en speeltuinen, verlichtingsoplossingen en functionele stedelijke kunstvoorwerpen werden gepresenteerd op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Een innovatieve oplossing werd gebruikt om de tentoonstellingsruimte in te richten, waar in plaats van zelfs rijen exposantenstands het werkende miniatuurmodel van de stad werd gebouwd met alle specifieke componenten, zoals: het stadsplein, straten, een openbare tuin.

Woonhuis

Brooklyn Luxury

Woonhuis Geïnspireerd door de passie van de opdrachtgever voor rijke historische woningen, vertegenwoordigt dit project een aanpassing van het functionalisme en de traditie aan de bedoelingen van het heden. Zo werd de klassieke stijl gekozen, aangepast en gestileerd aan de canons van hedendaags design en moderne technologieën, de nieuwe materialen van goede kwaliteit hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit project - een echt juweel van de New Yorkse architectuur. De verwachte uitgaven zullen meer dan 5 miljoen Amerikaanse dollars bedragen en bieden het uitgangspunt van het creëren van een stijlvol en weelderig interieur, maar ook functioneel en comfortabel.

Nieuw Verbruikspatroon

Descry Taiwan Exhibition

Nieuw Verbruikspatroon De tentoonstelling in Mountain Alishan, een beroemde toeristische attractie in Taiwan, combineert kunst met de Taiwanese traditionele thee-industrie. De dwarsdoorsnedesamenwerking van deze beurs kan de nieuwe businessmodule naar voren brengen. Op elk pakket kunnen toeristen verschillende uitdrukkingen zien met hetzelfde thema, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Ondergedompeld in het prachtige landschap van Taiwan, zullen bezoekers een dieper begrip hebben van de Taiwanese theecultuur en -industrie.

Brandblusser En Vluchthamer

FZ

Brandblusser En Vluchthamer Voertuigveiligheidsuitrusting is essentieel. Brandblussers en veiligheidshamers, de combinatie van beide kan de vluchtefficiëntie van het personeel verbeteren bij een auto-ongeluk. De ruimte in de auto is beperkt, dus dit apparaat is klein genoeg ontworpen. Hij kan overal in een personenauto worden geplaatst. Traditionele brandblussers voor voertuigen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en door dit ontwerp kan de voering gemakkelijk worden vervangen. Het is meer comfortabele grip, gemakkelijk voor gebruikers om te bedienen.