Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Brooklyn Luxury

Woonhuis GeĆÆnspireerd door de passie van de opdrachtgever voor rijke historische woningen, vertegenwoordigt dit project een aanpassing van het functionalisme en de traditie aan de bedoelingen van het heden. Zo werd de klassieke stijl gekozen, aangepast en gestileerd aan de canons van hedendaags design en moderne technologieĆ«n, de nieuwe materialen van goede kwaliteit hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit project - een echt juweel van de New Yorkse architectuur. De verwachte uitgaven zullen meer dan 5 miljoen Amerikaanse dollars bedragen en bieden het uitgangspunt van het creĆ«ren van een stijlvol en weelderig interieur, maar ook functioneel en comfortabel.

Nieuw Verbruikspatroon

Descry Taiwan Exhibition

Nieuw Verbruikspatroon De tentoonstelling in Mountain Alishan, een beroemde toeristische attractie in Taiwan, combineert kunst met de Taiwanese traditionele thee-industrie. De dwarsdoorsnedesamenwerking van deze beurs kan de nieuwe businessmodule naar voren brengen. Op elk pakket kunnen toeristen verschillende uitdrukkingen zien met hetzelfde thema, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Ondergedompeld in het prachtige landschap van Taiwan, zullen bezoekers een dieper begrip hebben van de Taiwanese theecultuur en -industrie.

Brandblusser En Vluchthamer

FZ

Brandblusser En Vluchthamer Voertuigveiligheidsuitrusting is essentieel. Brandblussers en veiligheidshamers, de combinatie van beide kan de vluchtefficiƫntie van het personeel verbeteren bij een auto-ongeluk. De ruimte in de auto is beperkt, dus dit apparaat is klein genoeg ontworpen. Hij kan overal in een personenauto worden geplaatst. Traditionele brandblussers voor voertuigen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en door dit ontwerp kan de voering gemakkelijk worden vervangen. Het is meer comfortabele grip, gemakkelijk voor gebruikers om te bedienen.

Gebeurtenisactivering

The Jewel

Gebeurtenisactivering De 3D Jewellery Box was een interactieve winkelruimte die het publiek uitnodigde om de nieuwste technologie in 3D-printen te gebruiken door hun eigen sieraden te maken. We werden uitgenodigd om de ruimte te activeren en dachten meteen: hoe kan een juwelendoos compleet zijn zonder een prachtig op maat gemaakt juweel erin? Het resultaat was een eigentijdse sculptuur die resulteerde in een prisma van kleur dat de schoonheid van reflecterend licht, kleur en schaduw omarmde.

Autonome Mobiele Robot

Pharmy

Autonome Mobiele Robot Autonome navigatierobot voor ziekenhuislogistiek. Het is een productservicesysteem om veilige en efficiƫnte leveringen uit te voeren, waardoor de kans dat de zorgverlener wordt blootgesteld aan ziek worden verkleind en pandemische ziekten tussen ziekenhuispersoneel en patiƫnten worden beperkt (COVID-19 of H1N1). Het ontwerp helpt bij het afhandelen van ziekenhuisbevallingen met gemakkelijke toegang en veiligheid, met behulp van ongecompliceerde gebruikersinteractie door middel van de vriendelijke technologie. De roboteenheden hebben de mogelijkheid om autonoom naar de binnenomgeving te gaan en hebben een gesynchroniseerde stroom met vergelijkbare eenheden, waardoor ze samen met robotteams kunnen werken.

Slimme Geurverspreider

Theunique

Slimme Geurverspreider Agarwood is zeldzaam en duur. Het aroma kan alleen worden verkregen door verbranding of extractie, binnenshuis gebruikt en door weinig gebruikers geboden. Om deze beperkingen te doorbreken, zijn er na 3 jaar inspanningen met meer dan 60 ontwerpen, 10 prototypes en 200 experimenten een slimme geurverspreider en natuurlijke, handgemaakte agarwood-tabletten gemaakt. Het demonstreert een nieuw mogelijk bedrijfsmodel en gebruikt context voor de agarhoutindustrie. Gebruikers kunnen eenvoudig een diffusor in een auto plaatsen, de tijd, de dichtheid en de variƫteit aan aroma gemakkelijk aanpassen en genieten van de meeslepende aromatherapie, waar ze ook gaan en wanneer ze rijden.