Design tijdschrift
Design tijdschrift
Screenprotector Voor Mobiel Gamen

Game Shield

Screenprotector Voor Mobiel Gamen Monifilm's Game Shield is een 9H-schermbeschermer van gehard glas gemaakt voor het 5G-tijdperk voor mobiele apparaten. Het is geoptimaliseerd voor intensieve en langdurige schermweergave met een Ultra Screen Smoothness van slechts 0,08 micrometer ruwheid zodat de gebruiker met optimale snelheid en precisie kan vegen en aanraken, waardoor het ideaal is voor mobiele games en entertainment. Het biedt ook een schermhelderheid van 92,5 procent met Zero Red Sparkling en andere oogbeschermingsfuncties zoals Anti Blue Light en Anti-Glare voor langdurig kijkcomfort. Game Shield kan worden gemaakt voor zowel Apple iPhone als Android-telefoons.

Naam van het project : Game Shield, Naam van de ontwerper : Right Group Monifilm CO., Ltd, Naam van de cliƫnt : Monifilm.

Game Shield Screenprotector Voor Mobiel Gamen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.