Design tijdschrift
Design tijdschrift
Shirtverpakking

EcoPack

Shirtverpakking Deze overhemdsverpakking onderscheidt zich van conventionele verpakkingen door geen enkel plastic te gebruiken. Door gebruik te maken van een bestaande afvalstroom en fabricageproces is dit product niet alleen heel eenvoudig te produceren, maar ook heel eenvoudig te verwijderen, waarbij het primaire materiaal tot niets wordt gecomposteerd. Het product kan eerst worden geperst en vervolgens worden geïdentificeerd met de huisstijl van het bedrijf door stansen en bedrukken om een uniek structureel product te creëren dat er zowel heel anders als interessant uitziet en aanvoelt. Esthetiek en gebruikersinterface stonden even hoog in het vaandel als productduurzaamheid.

Naam van het project : EcoPack, Naam van de ontwerper : Liam Alexander Ward, Naam van de cliënt : Quantum Clothing.

EcoPack Shirtverpakking

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.