Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lounge Stoel

YO

Lounge Stoel YO volgt de ergonomische principes van comfortabel zitten en puur geometrische lijnen die abstract de letters "YO" vormen. Het creëert een contrast tussen een massieve, "mannelijke" houten constructie en een lichte, transparante "vrouwelijke" composietstof van de zitting en rugleuning, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De spanning van het doek wordt bereikt door het verweven van vezels (het zogenaamde “korset”). De loungestoel wordt aangevuld met een kruk die een bijzettafel wordt wanneer deze 90 ° wordt gedraaid. Dankzij een reeks kleurkeuzes passen ze allebei gemakkelijk in interieurs van verschillende stijlen.

Naam van het project : YO, Naam van de ontwerper : Rok Avsec, Naam van de cliënt : ROPOT.

YO Lounge Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.