Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led-Televisie

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Televisie De XX240 LED-tv-series omvatten 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" van de meest betaalbare middelgrote tot het hoogste segment grote tv's met hetzelfde ontwerpidee en verschillende opties. Het display-ontwerp is ook van het productiebedrijf en het is samengesteld met de BMS-methodiek. Het metaal van het display is geverfd met hoogwaardige verf omdat het ontwerp de rand open laat en deze alleen omlijst met de wanddikte van de achterkant. Dus tv lijkt te zijn bedekt met slechts een dun frame en het verlichte logo-gebied eronder.

Naam van het project : XX240 BMS SNB LED TV, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliënt : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Led-Televisie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.