Design tijdschrift
Design tijdschrift
Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis

SAKÀ

Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis PRIM PRIM studio creëerde een visuele identiteit voor het pension SAKÀ inclusief: naam- en logo-ontwerp, afbeeldingen voor elke kamer (symboolontwerp, behangpatronen, ontwerpen voor muurfoto's, kussenapplicaties enz.), Website-ontwerp, ansichtkaarten, badges, naamkaartjes en uitnodigingen. Elke kamer in pension SAKÀ presenteert een andere legende in verband met Druskininkai (een vakantieoord in Litouwen waar het huis zich bevindt) en zijn omgeving. Elke kamer heeft zijn eigen symbool als trefwoord uit de legenda. Deze pictogrammen verschijnen in interieurafbeeldingen en andere objecten die de visuele identiteit vormen.

Naam van het project : SAKÀ, Naam van de ontwerper : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Naam van de cliënt : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.