Design tijdschrift
Design tijdschrift
Horloge

Ring Watch

Horloge De Ring Watch vertegenwoordigt de maximale vereenvoudiging van een traditioneel polshorloge door de eliminatie van cijfers en handen ten gunste van de twee ringen. Dit minimalistische ontwerp biedt zowel een strakke als eenvoudige look die perfect past bij de opvallende esthetiek van het horloge. De kenmerkende kroon is nog steeds een effectief middel om het uur te veranderen, terwijl het verborgen e-ink-scherm de levendige kleurenbanden met een uitzonderlijke definitie laat zien, waardoor uiteindelijk een analoog aspect wordt behouden en tegelijkertijd een langere levensduur van de batterij wordt geboden.

Naam van het project : Ring Watch, Naam van de ontwerper : Javier Vallejo Garcia, Naam van de cli├źnt : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Horloge

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.