Design tijdschrift
Design tijdschrift
Barkruk

Barcycling Chair

Barkruk Barcycling is een barstoel die is ontworpen met sportthema-ruimtes. Het trekt de aandacht met het imago van dynamiek op de barstoel, dankzij het fietszadel en het fietspedaal. Het skelet van de stoel maken polyurethaan en de bovenkant van de stoel bedekt met met de hand naaien leer Hoewel de zachtheid van polyurethaan, natuurlijk leer en handnaaikwaliteit de duurzaamheid symboliseert. In tegenstelling tot de standaard barstoel, kan die positie van de voetsteun niet worden veranderd, maar barcycling maakt het mogelijk dat variabele zittingen met het houden van de pedalen op verschillende locaties. Hierdoor wordt het langer en comfortabeler zitten.

Naam van het project : Barcycling Chair, Naam van de ontwerper : Ayhan Güneri, Naam van de cliënt : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barkruk

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.