Design tijdschrift
Design tijdschrift
Podium Voor Huwelijksreceptie

Depiction

Podium Voor Huwelijksreceptie Prachtig vormgegeven set voor een huwelijksreceptie. Grand Avenue verwelkomt de gast op zacht wit bont tapijt. De essentie van de stad Rome voelen door de poort, de Romeinse pilaren, het standbeeld, de ronde stoelen in tiara-stijl en de enorme "Fontana-di-trevi". Geluid van stromend water creëert een rustgevende muziek op de achtergrond terwijl de pasgetrouwde wordt begroet. Niet de enige persoon uit het team heeft ooit de feitelijke structuur gehoord of gezien en krijgt nog steeds de 100% weergave van de oorspronkelijke structuur, wat te danken is dat alles in slechts 20 dagen klaar is.

Naam van het project : Depiction, Naam van de ontwerper : Arundhati Subodh Sathe, Naam van de cliënt : Victrans Engineers.

Depiction Podium Voor Huwelijksreceptie

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.