Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanger

Taq Kasra

Hanger Taq Kasra, wat kasra-boog betekent, is het aandenken aan het Sasani-koninkrijk dat nu in Irak is. Deze hanger, geïnspireerd door de geometrie van Taq kasra en de grootsheid van vroegere soevereiniteiten, in hun structuur en subjectivisme, is in deze architectonische methode gebruikt om dit ethos te maken. Het belangrijkste kenmerk is het moderne ontwerp dat er een stuk van heeft gemaakt met een duidelijk zicht, zodat het vanuit het zijaanzicht eruitziet als een tunnel en subjectivisme brengt en vanuit het vooraanzicht een gewelfde ruimte heeft gemaakt.

Naam van het project : Taq Kasra, Naam van de ontwerper : Yazdan Pargoshaei, Naam van de cliënt : Pargosha.

Taq Kasra Hanger

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.