Design tijdschrift
Design tijdschrift
Werken Zoals Thuis

PACO Operation Hub

Werken Zoals Thuis Personeel is de meest waardevolle schat voor het bedrijfsleven. Het ontwerp bood een harmonie en functionele ruimte voor wie de langste tijd van een dag verbleef. Eigentijdse en luxe ambiance die niet alleen schoonheid uitstraalt, maar ook deze smaak en buitengewoon werk zou een goed model zijn voor het bezoek van die klanten dat synchroon loopt met hun verwachting voor de kwaliteitsoutput van hun merken. De moeilijkste taak was het maximaliseren van de kantoorruimte met het neerzetten van enorme balken over het plafond ... eindelijk was er een dubbeldeksruimte gebouwd om bruikbare oppervlakte te creƫren van 1600 tot 3000 vierkante meter met bewoning.

Naam van het project : PACO Operation Hub, Naam van de ontwerper : Philip Tse, Naam van de cliƫnt : PACO Communications.

PACO Operation Hub Werken Zoals Thuis

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.