Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit, Merkstrategieën

babyfirst

Merkidentiteit, Merkstrategieën een joint venture tussen buitenlandse en Chinese entiteiten die hoogwaardige geïmporteerde babyverzorgingsproducten verkopen voor de Chinese vastelandmarkt. het ontwerp combineert naadloos westerse en chinese, eigentijdse en traditionele, cultureel en maatschappelijk relevante elementen. het is een Chinese traditie om pasgeborenen in een rode doek of kleding te wikkelen om de baby geluk te brengen (rood is de kleur van geluk). de fopspeen is herkenbaar westers. dit ontwerp communiceert een streven naar moderniteit met respect voor tradities. we leggen ook vast hoe kinderen worden gekoesterd gezien het 'één kind'-beleid in China.

Naam van het project : babyfirst, Naam van de ontwerper : brian LAU lilian CHAN, Naam van de cliënt : .

babyfirst Merkidentiteit, Merkstrategieën

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.