Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

The Monroe Chair

Fauteuil Opvallende elegantie, eenvoud in idee, comfortabel, ontworpen met het oog op duurzaamheid. De Monroe Chair is een poging om het fabricageproces bij het maken van een fauteuil drastisch te vereenvoudigen. Het maakt gebruik van het potentieel van CNC-technologieƫn om herhaaldelijk een plat element uit MDF te verwijderen, deze elementen worden vervolgens rond een centrale as gespreid om een complex gebogen fauteuil te vormen. De achterpoot verandert geleidelijk in de rugleuning en de armleuning in de voorpoot, waardoor een uitgesproken esthetiek ontstaat die volledig wordt bepaald door de eenvoud van het productieproces.

Naam van het project : The Monroe Chair, Naam van de ontwerper : Alexander White, Naam van de cliƫnt : .

The Monroe Chair Fauteuil

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.