Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multiaxiaal Vliesgevelsysteem

GLASSWAVE

Multiaxiaal Vliesgevelsysteem Het meerassige vliesgevelsysteem GLASSWAVE opent de deur naar meer flexibiliteit bij het ontwerpen van glazen wanden voor massaproductie. Dit nieuwe concept in vliesgevels is gebaseerd op het principe van verticale dragers met cilindrische in plaats van rechthoekige profielen. Deze definitief innovatieve aanpak betekent dat structuren met multidirectionele verbindingen kunnen worden gemaakt, waardoor de mogelijke geometrische combinaties bij de montage van glaswanden vertienvoudigd worden. GLASSWAVE is een laagbouwsysteem bedoeld voor de markt van karakteristieke gebouwen van drie verdiepingen of minder (majestueuze hallen, showrooms, atria etc.)

Naam van het project : GLASSWAVE, Naam van de ontwerper : Charles Godbout and Luc Plante, Naam van de cli├źnt : .

GLASSWAVE Multiaxiaal Vliesgevelsysteem

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.