Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keukenaccessoires

KITCHEN TRAIN

Keukenaccessoires Door verschillende stijlen keukeninstrumenten te gebruiken, wordt naast visuele ergernis een slordige kookomgeving gecreëerd. In een notendop probeerde ik een uniforme set te maken van deze populaire keukenaccessoires die veel in alle huizen worden gebruikt. Dit ontwerp is puur geïnspireerd door creativiteit. "Verenigde vorm" en een "Aangename uitstraling" zijn twee van zijn kenmerken. Bovendien zal het door de markt worden verwelkomd vanwege zijn innovatieve uiterlijk. Dit is een kans voor de fabrikant en de klant dat 6 keukengerei in één pakket wordt gekocht.

Naam van het project : KITCHEN TRAIN, Naam van de ontwerper : Ahmad Abedini, Naam van de cliënt : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Keukenaccessoires

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.