Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting Tentoonstelling En Winkel

Light Design Center Speyer, Germany

Verlichting Tentoonstelling En Winkel De showroom van het nieuwe Light Center Speyer, gevestigd in een fabrieksgebouw, moest worden ingericht als tentoonstellingsruimte, adviesruimte en ontmoetingsplaats. Hier moest een frame worden gecreëerd dat synergie-effecten genereert in het interieurontwerp voor alle nieuwste lichttrends, technologieën en lichtontwerpen. De uitgekiende structuur moest de ruggengraat vormen van de hele lichttentoonstelling, maar zou tegelijkertijd nooit de prioriteit van de te exposeren verlichtingsobjecten overschaduwen. Hiervoor creëerde de natuur een verenigende vorm als inspiratiebron: de „twister“, een natuurverschijnsel met onzichtbare krachten ...

Naam van het project : Light Design Center Speyer, Germany, Naam van de ontwerper : Peter Stasek, Naam van de cliënt : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Verlichting Tentoonstelling En Winkel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.