Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformeerbare Stoelen En Salontafel

Sensei

Transformeerbare Stoelen En Salontafel De Sensei Chairs / koffietafel is een meubelstuk dat, net als de meeste van mijn creaties, begint met het vinden van nieuwe manieren om te profiteren van kleine ruimtes door middel van willekeurige geometrische tekeningen. De stijl van dit project is op een minimalistische manier gericht, waarbij we geen rondingen hebben, maar in plaats daarvan lijnen, vlakken en neutrale kleuren, zoals zwart en wit. De stoelen, horizontaal geplaatst en met hun rug tegen elkaar aan verbonden, geven ons een koffietafel. Het middelste gedeelte van de tafel (waar de ruggen tegen elkaar staan) is verbazingwekkend sterk en men kan in het midden gaan zitten zonder de tafel zelfs maar te verplaatsen.

Naam van het project : Sensei, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : Sibille.

Sensei Transformeerbare Stoelen En Salontafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.