Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bijzettafel

Chandelier table

Bijzettafel Decoratieve bijzettafel. Deze delicate tafel is een perfecte metgezel en complementaire partner voor Claire de Lune Chandelier. Vandaar de naam "Chandelier Table". De 'bijna-daar'-kwaliteit wordt benadrukt door de delicate gravure, die lijkt op kant. Zoals bij de meeste producten die door ACCENT zijn ontworpen, wordt het plat verpakt geleverd, dus enige montage is vereist door de eindgebruiker, een herinnering aan de vermindering van de CO2 als een integrale ontwerpoverweging. Een mooie en nuttige toevoeging aan elke slaapkamer of woonkamer.

Naam van het project : Chandelier table, Naam van de ontwerper : Claire Requa, Naam van de cliënt : Accent Aps.

Chandelier table Bijzettafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.