Design tijdschrift
Design tijdschrift
Café

Aix Arome Cafe

Café Het café is waar bezoekers het samenleven met oceanen voelen. Enorme eivormige structuur geplaatst in het midden van de ruimte fungeert tegelijkertijd als kassier en koffievoorziening. Het iconische uiterlijk van de stand is geïnspireerd op donkere en dof uitziende koffiebonen. Twee grote openingen aan de voorkant van beide zijden van de "grote boon" dienen als een goede bron van ventilatie en natuurlijk licht. Café zorgde voor een lange tafel als een stel octopussen en bubbels helemaal. De schijnbaar willekeurig hangende kroonluchters lijken op het zicht van vissen op het wateroppervlak, glanzende rimpelingen absorberen gezellig zonlicht uit de brede witte lucht.

Naam van het project : Aix Arome Cafe, Naam van de ontwerper : Ajax Law, Naam van de cliënt : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Café

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.