Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

loop-сhair

Stoel Het idee van deze stoel kwam bij me op toen ik een lus zag van de rechthoekige snede, die gebogen is om de armen te vormen. De metalen delen zijn met de bouten verbonden met de houten poten en de rugleuning en zitting van de stoel zijn gemaakt van het doorzichtige kunststof. De verbinding van deze drie verschillende materialen geeft de illusie van lichtheid.

Naam van het project : loop-сhair , Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.