Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieraden

odyssey

Sieraden Het basisidee van odyssee per monomeer omvat het bedekken van volumineuze, geometrische vormen met een huid met een patroon. Hieruit ontstaat een samenspel van helderheid en vervorming, transparantie en verhulling. Alle geometrische vormen en patronen kunnen naar believen worden gecombineerd, gevarieerd en aangevuld met toevoegingen. Dit fascinerende, eenvoudige idee maakt het mogelijk om een bijna onuitputtelijke reeks ontwerpen te creëren, die perfect in overeenstemming zijn met de mogelijkheden die worden geboden door snelle prototyping (3D-printen), aangezien elke klant een volledig individueel en uniek item kan laten produceren (bezoek: www.monomer. eu-shop).

Naam van het project : odyssey, Naam van de ontwerper : monomer, Naam van de cliënt : monomer.

odyssey Sieraden

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.