Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ontwerpstudio Met Galerie

PARADOX HOUSE

Ontwerpstudio Met Galerie Paradox House, een split-level magazijn dat een chique multimedia-ontwerpstudio is geworden, vindt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl en weerspiegelt de unieke smaak en manier van leven van de eigenaar. Het creƫerde een opvallende multimedia-ontwerpstudio met strakke, hoekige lijnen met een prominente geel getinte glazen doos op de tussenverdieping. Geometrische vormen en lijnen zijn modern en ontzagwekkend, maar smaakvol uitgevoerd om een unieke werkruimte te garanderen.

Naam van het project : PARADOX HOUSE, Naam van de ontwerper : Catherine Cheung, Naam van de cliƫnt : .

PARADOX HOUSE Ontwerpstudio Met Galerie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.