Design tijdschrift
Design tijdschrift
Caketribune

Temple

Caketribune Door de groeiende populariteit van thuis bakken, konden we een behoefte zien aan een modern ogende eigentijdse caketribune, die gemakkelijk in een kast of lade kon worden opgeborgen. Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Temple is eenvoudig te monteren en intuïtief door de platen over de centrale taps toelopende ruggengraat te schuiven. Demontage is net zo eenvoudig door ze er gewoon weer af te schuiven. Alle 4 hoofdelementen worden bij elkaar gehouden door de stapelaar. De Stacker helpt alle elementen bij elkaar te houden voor compacte opslag in meerdere hoeken. U kunt verschillende plaatconfiguraties gebruiken voor verschillende gelegenheden.

Naam van het project : Temple, Naam van de ontwerper : Chris Woodward, Naam van de cli├źnt : CWD ltd .

Temple Caketribune

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.