Design tijdschrift
Design tijdschrift
Qr-Codesticker

Marketplace on the Move

Qr-Codesticker Nieuwe manier om uw auto overal te verkopen! Alleen op www.krungsriautomarketplace.com waar u kunt posten om uw auto te verkopen en we zullen een QR-codesticker produceren op basis van het unieke webadres van uw vermelde auto, met het door u geselecteerde stickerontwerp en vervolgens bij u afgeleverd zodat u een sticker op uw auto kunt plakken! !! Voor de koper hoeft u alleen de QR-code te scannen die u ziet op de parkeerplaats van de verkoper in warenhuizen, coffeeshops, gebouwen, enz. Directe toegang tot autogegevens. Bel de verkoper en bekijk het. Alles gebeurt plotseling op de plek waar jullie beiden zijn !!!

Naam van het project : Marketplace on the Move, Naam van de ontwerper : Krungsri Auto, Naam van de cli├źnt : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr-Codesticker

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.