Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commode

shark-commode

Commode Commode verenigd met een open plank, en dit geeft het gevoel van beweging en twee delen maken het stabieler. Het gebruik van verschillende oppervlakteafwerkingen en verschillende kleuren maakt het mogelijk om verschillende stemmingen te creëren en kan in verschillende interieurs worden geïnstalleerd. De gesloten commode en open plank wekken de illusie van een levend wezen.

Naam van het project : shark-commode, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

shark-commode Commode

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.