Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kapstok

Lande

Kapstok De kapstok was ontworpen als een zeer decoratieve en functionele kantoorsculptuur, een samensmelting van kunst en functie. De compositie werd ontworpen als een esthetische vorm om de kantoorruimte te verfraaien en om het meest iconische bedrijfskledingstuk van vandaag, de Blazer, te beschermen. Het eindresultaat is een zeer energiek en verfijnd stuk. Qua productie en verkoop was het stuk ontworpen om licht, sterk en in massa produceerbaar te zijn.

Naam van het project : Lande, Naam van de ontwerper : Fabrizio Constanza, Naam van de cli├źnt : fabrizio Constanza.

Lande Kapstok

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.