Design tijdschrift
Design tijdschrift
Monitor In-Ear Oortelefoon

ZTONE

Monitor In-Ear Oortelefoon Als oortelefoonaccessoire wordt deze oortelefoon geleverd met het sieradenconcept. Het bestaat uit een oortip waarvoor patent is aangevraagd en die het lichaam naar de oorschaal vormt. De verlengde flexibele vleugeloortip verbetert de stabiliteit in het oor door de rand van het oor te ondersteunen. De uitvinding is vervaardigd door siliconen om de maximale flexibiliteit te vergroten. Het hoofdgedeelte in de vorm van een paddenstoel is ontworpen om in de gehoorgang te passen, zodat het optimaal wordt afgedicht tegen externe geluiden. Het biedt een economische oplossing ter vervanging van de premium custom monitor, maar biedt de meest nauwkeurige audioweergave.

Naam van het project : ZTONE, Naam van de ontwerper : IMEGO Infinity LLC, Naam van de cliƫnt : I-MEGO.

ZTONE Monitor In-Ear Oortelefoon

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.