Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watchfaces-Applicaties

genuse

Watchfaces-Applicaties Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine zijn series kloktoepassingen die speciaal zijn uitgevonden voor het I'm Watch-apparaat. Apps zijn origineel, eenvoudig en esthetisch van ontwerp, van toekomstige etnische over sci-fi-stijl tot digitale zaken. Alle watchfaces graphics zijn verkrijgbaar in 9 kleuren - passend bij de I'm Watch kleurencollectie. Dit is een geweldig moment voor een nieuwe manier om onze tijd te laten zien, lezen en begrijpen. www.genuse.eu

Naam van het project : genuse, Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliƫnt : genuse.

genuse Watchfaces-Applicaties

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.