Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kandelaars

Hermanas

Kandelaars Hermanas is een familie van houten kandelaars. Ze zijn als vijf zussen (hermanas) klaar om u te helpen een gezellige sfeer te creƫren. Elke kandelaar heeft een unieke hoogte, zodat u door ze samen te combineren het lichteffect van kaarsen van verschillende grootte kunt simuleren door simpelweg standaard theelichtjes te gebruiken. Deze kandelaars zijn gemaakt van gedraaid beuken. Ze zijn in verschillende kleuren geverfd, zodat u uw eigen combinatie kunt maken die op uw favoriete plek past.

Naam van het project : Hermanas, Naam van de ontwerper : Maurizio Capannesi, Naam van de cliƫnt : .

Hermanas Kandelaars

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.