Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stopcontactontwerp

Easy Socket

Stopcontactontwerp Gehandicapten, ouderen, tijdelijk gehandicapten en ook gezonde mensen vormen de basis van deze kwestie. Mijn doelgroep was echter degenen die een gebrek aan handen, armen, vingers of tijdelijk gehandicapte mensen hebben, namelijk degenen die geen normaal ( klassiek) stopcontact en plug.This socket ontwerp in een apparaat dat gemakkelijk kan worden gebruikt door mijn doelgroep met behulp van de elleboog, rand van de handen, tenen, hiel, arm zoals deze van mijn doelgroep.Ik probeerde een "Universal Ontwerp".

Naam van het project : Easy Socket, Naam van de ontwerper : Akin Kayiket, Naam van de cliƫnt : .

Easy Socket Stopcontactontwerp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.