Design tijdschrift
Design tijdschrift
Houten Lepel

Balance

Houten Lepel Deze handgesneden lepel van een perenboom, ideaal gevormd en uitgebalanceerd om te koken, was mijn poging om een kookgereiontwerp opnieuw te definiëren met behulp van een van de oudste materialen die door de mensheid wordt gebruikt, hout. De kom van de lepel was asymmetrisch uitgesneden om in de hoek van een kookpot te passen. Het handvat is gevormd met een subtiele curve, wat een ideale vorm is voor een rechtshandige gebruiker. Een strook purperhart-inzet voegt een beetje karakter en gewicht toe aan het handvatgedeelte van de lepel. En dankzij het platte oppervlak aan de onderkant van het handvat kan de lepel vanzelf op een tafel staan.

Naam van het project : Balance, Naam van de ontwerper : Christopher Han, Naam van de cliënt : natural crafts by Chris Han.

Balance Houten Lepel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.