Design tijdschrift
Design tijdschrift
Doucheschrobmachine Voor Eenarmige Persoon

L7

Doucheschrobmachine Voor Eenarmige Persoon Voor een tijdelijke of permanente persoon met één arm is het niet eenvoudig om oksel, rug, elleboog en achterkant van de onderarm schoon te maken. Beschikbare scrubbers voor wandmontage reinigen de okselholte niet grondig. Doucheborstel reinigingselleboog vereist een zeer onhandige borstelhoudmethode. L7 is om deze problemen op te lossen. L7 is een paar buisvormige aluminium wandmontage. Het geribbelde ruitpatroon is voor de achterkant van het lichaam, de elleboog en de achterkant van de onderarm. De gebogen hoek is voor het reinigen van de oksel. De laatste functie is om te grijpen.

Naam van het project : L7, Naam van de ontwerper : Peter Lau, Naam van de cliënt : .

L7 Doucheschrobmachine Voor Eenarmige Persoon

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.