Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eettafel

Chromosome X

Eettafel Een eettafel die is ontworpen om plaats te bieden aan acht personen, die in pijlrichting met elkaar samenwerken. De bovenkant is een abstracte X, gemaakt van twee verschillende stukken geaccentueerd door een diepe lijn, terwijl dezelfde abstracte X wordt weerspiegeld op de vloer met de basisstructuur. De witte structuur is gemaakt van drie verschillende stukken voor eenvoudige montage en transport. Bovendien werd het contrast van teak fineer van de bovenkant en wit voor de basis geselecteerd om het onderste deel lichter te maken, wat meer nadruk legt op de onregelmatig gevormde bovenkant, en zo een hint geeft voor verschillende interactie van de gebruikers.

Naam van het project : Chromosome X, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliënt : BllendDesignOffice.

Chromosome X Eettafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.