Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Desire

Stoel Desire is een stoel die tot doel heeft uw passie en lust te vergroten met zijn gladde vorm en zachte kleur. Het is niet voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, het is een stoel voor ondeugende mensen die op zoek zijn naar plezier voor alle zintuigen. Het oorspronkelijke idee was geïnspireerd door de vorm van een traan, maar tijdens het modelleren werd het vervormd om deze zachte en gracieuze figuur te ontvangen, om een gevoel op te wekken dat je aangeraakt wilt worden, gebruikt wilt worden, om je bezit te zijn.

Naam van het project : Desire, Naam van de ontwerper : Vasil Velchev, Naam van de cli├źnt : MAGMA graphics.

Desire Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.