Design tijdschrift
Design tijdschrift
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) een uniek ontwerp 2) breed gebruik van roestvrij staal 3) handgeblazen glas voor maximale rook / vloeistof contact 4) sproeier aan de punt van de pakking voor nog meer rook / vloeistof contact 5) klep kan worden vervangen door een tweede slang 6) tabakskom is gevormd voor langer roken, maar het voorkomt dat tabak oververhit raakt, tabak hoeft niet te worden gespannen 7) alle aansluitingen zijn schroefbaar en luchtdicht 8) slang van food-grade siliconen in tegenstelling tot traditionele slangen kan hij talrijk worden gewassen met geen risico op roesten of rotten, siliconen nemen geen smaakstoffen op

Naam van het project : Shapes hookah, Naam van de ontwerper : Shapes, Forta Group llc, Naam van de cli├źnt : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.