Design tijdschrift
Design tijdschrift
Handtas

Handbags 3D

Handtas De geest van het merk Mariela Calvé kan een voorstel definiëren van modern, vrouwelijk en kosmopolitisch, eenvoudig, chic en design, met speciale aandacht voor de afwerking en details. In elk van hun collecties handtassen en accessoires wordt de combinatie van organische en architecturale vormen benadrukt, versterkt met fijne materialen en levendige kleuren, waardoor die afdruk zo speciaal en uniek is. Het wordt gekenmerkt door het promoten van een nieuwe stijl, waarbij leer, canvas, neopreen en andere zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen de hoofdrolspelers zijn.

Naam van het project : Handbags 3D, Naam van de ontwerper : Mariela Calvé, Naam van de cliënt : Mariela Calvé.

Handbags 3D Handtas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.