Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wiellader

Arm Loader

Wiellader Een lader die meestal op een oneffen ondergrond functioneert, kan ervoor zorgen dat de bestuurder ernstige reisziekte krijgt en ook snel vermoeid raakt. De 'ARM LOADER' zorgt echter voor de herkenning van de coördinaatpunten op de grond en helpt de bestuurdersstoel stabiel te zijn en niet te wankelen. Daarom helpt het de bestuurder om zich niet moe te voelen en kan hij zijn werk veilig uitvoeren.

Naam van het project : Arm Loader, Naam van de ontwerper : Hoyoung Lee, Naam van de cliënt : DESIGNSORI.

Arm Loader Wiellader

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.