Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bril

Mykita Mylon, Basky

Bril De MYKITA MYLON-collectie is gemaakt van een lichtgewicht polyamide materiaal met een uitstekende individuele verstelbaarheid. Dit bijzondere materiaal wordt laag voor laag gecreƫerd dankzij de Selective Laser Sintering (SLS) techniek. Door de traditionele ronde en ovale ronde panto-brilvorm die in de jaren dertig in de mode was, opnieuw te interpreteren, voegt het BASKY-model een nieuw gezicht toe aan deze brilcollectie die oorspronkelijk was ontworpen voor gebruik in de sport.

Naam van het project : Mykita Mylon, Basky, Naam van de ontwerper : Mykita Gmbh, Naam van de cliƫnt : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Bril

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.