Design tijdschrift
Design tijdschrift
Brochure

NISSAN CIMA

Brochure ・ Nissan integreerde al zijn ultramoderne technologieën en wijsheid, interieurmaterialen van uitstekende kwaliteit en de kunst van Japans vakmanschap ("MONOZUKURI" in het Japans) om een luxe sedan van ongeëvenaarde kwaliteit te creëren - de nieuwe CIMA, het enige vlaggenschip van Nissan.・ Deze brochure is niet alleen ontworpen om de producteigenschappen van CIMA te laten zien, maar ook om het publiek het vertrouwen en de trots van Nissan over zijn vakmanschap duidelijk te maken.

Naam van het project : NISSAN CIMA, Naam van de ontwerper : E-graphics communications, Naam van de cliënt : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brochure

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.