Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Rio

Restaurant Gelegen in Koeweit, in een gebied dat bekend staat om zijn boetiekrestaurants. Rio Churrascaria is een van de eerste Braziliaanse steakhuizen die in de regio wordt geopend. Het doel was om een luxe en toch informele eetruimte te creƫren die het merk van Rio weerspiegelt en zijn unieke manier om eten te serveren (Rodizio-stijl).

Naam van het project : Rio, Naam van de ontwerper : Rashed Alfoudari, Naam van de cliƫnt : Rio.

Rio Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.