Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Schon

Lamp Lichtbronnen van deze unieke lamp worden in het midden van de algehele vorm geplaatst, zodat deze een zachte en uniforme lichtbron verlicht. De lichte oppervlakken kunnen van het hoofdgedeelte worden gescheiden, dus de eenvoudige lichaamsvorm met lagere delen plus energiebesparing door een laag stroomverbruik geeft het een extra functie. Ook een aanraakbare behuizing om het licht AAN of UIT te zetten is een ander modern kenmerk van dit unieke licht. Expressie leidt tot verschillen in verlichting en de verlichting van de lamp is ontworpen. Het meeste licht komt van lampen zodat de kijker niet van het licht kan profiteren. Prachtig om te leven.

Naam van het project : Schon, Naam van de ontwerper : Mostafa Arvand, Naam van de cliƫnt : Deco Light Group Co..

Schon Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.