Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

Tavolo Livelli

Tafel Tavolo Livelli gaat over het creëren van nuttige ruimte op vergeten plaatsen. Tavolo Livelli is een gelaagde tafel, een tafel met twee tafelbladen. De ruimte tussen de twee tafelbladen kan worden gebruikt voor het opbergen van een laptop, boeken, tijdschriften, etc. De diagonaal geplaatste pootjes creëren een mooi vervagende schaduw tussen de twee tafelbladen en spelen met je perceptie. Alle X- en Y-oppervlakken - tafelbladen en poten - hebben dezelfde dikte.

Naam van het project : Tavolo Livelli, Naam van de ontwerper : Wouter van Riet Paap, Naam van de cliënt : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.