Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom, Retail

Networking

Showroom, Retail Sportmaterialen die we dagelijks gebruiken, worden geproduceerd in de verschillende delen van de wereld. Via een zeer complex marketing- en logistiek netwerk worden ze in de schappen van de sportwinkels aan de consument aangeboden. Spring een van de merken met het beste netwerk. Productie van collecties door ontwerpers in verschillende landen in Europa, gemaakt door de fabrikanten in China die zich bezighouden met de productie van superieure kwaliteit. Via een in Turkije gevestigd marketingbedrijf de hele wereld en consumenten bereiken. Op dit complexe netwerkthema is ook de tweede showroom van het jump showroom complex gebouwd.

Naam van het project : Networking, Naam van de ontwerper : Ayhan GĆ¼neri, Naam van de cliĆ«nt : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, Retail

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.